March 7, 2023
Share:

Merus Powerille Sähkökillan standaari

Merus Power on saanut Sähkökillan standaarin hyvästä yhteistyöstä ja ennakkoluulottomasta valmistumisen kynnyksellä olevien teekkareiden palkkaamisesta. Palkinnon vastaanotti myyntijohtajamme Markus Ovaskainen helmikuun alussa järjestetyissä Sähkökillan 55-vuotisjuhlissa.

Sähkökilta on ollut Tampereen Yliopiston Sähkötekniikan opiskelijoiden ainejärjestö jo vuodesta 1968. Sähkökilta on Merus Powerille ollut tärkeä opiskelijayhteisökumppani ja merkittävä uusien lahjakkuuksien paikallinen kouluttaja. Yrityksemme tarvitsee jatkuvasti lisää osaavia ja innokkaita tekijöitä kasvumme varmistamiseksi. Tarjoamme opiskelijoille harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja, opintojaan päättäville diplomityöpaikkoja sekä vastavalmistuneille mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisissa ja haastavissa työtehtävissä. Unohtamatta tietenkään jo pidemmän kokemuksen omaavia ammattilaisia.

Standaari myönnetään kunniavaliokunnan esityksestä killan hallituksen päätöksellä henkilölle tai yhteisölle, joka toiminnallaan tai teoillaan edistänyt killan pyrkimyksiä. Kiitämme Sähkökilta ry:tä saamastamme tunnustuksesta.