November 18, 2022
Share:

Pirkanmaan vientipalkinto 2022 Merus Power Oyj:lle

Merus Power Oyj on saanut Tampereen kauppakamarin ja Tampereen Nuorkauppakamarin Pirkanmaan vientipalkinnon 2022. Pirkanmaan vientipalkinto myönnetään yritykselle, joka suuntaa vahvasti kansainvälistymiseen, vientiin ja uusien markkinoiden avaamiseen.

Read in English

Palkinto jaettiin Tampereen kauppakamarin syyskokouksessa 17.11.2022 ja tämän hienon tunnustuksen Merus Powerilta otti vastaan Merus Powerin toimitusjohtaja Kari Tuomala.

”Palkinto on hieno tunnustus henkilöstömme kovasta työstä ja ammattitaidosta. Tuotteemme perustuvat yhtiön omaan tuotekehitykseen ja ne valmistetaan Nokialla. Panostamme laatuun, huipputeknologiaan ja tietysti sähkötekniikan erityisosaamiseen. Näin varmistamme, että tuotteemme on laadukkaita ja niille on maailmanlaajuisesti kysyntää.

Olemme mukana energiamarkkinoiden murroksessa edistämässä vihreää siirtymää. Liiketoimintamme on erittäin kansainvälistä ja on ollut sitä heti yrityksen perustamisesta asti. Päävientimarkkinamme tällä hetkellä ovat Euroopassa, Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja Afrikassa. Vihreän siirtymän ansiosta sähkövarastojen markkinat ovat avautuneet nyt myös kotimaassa.”, sanoo Kari Tuomala, Merus Powerin toimitusjohtaja.


Merus Powerin toimitusjohtaja Kari Tuomala otti vastaan Pirkanmaan Vientipalkinnon 2022

Tampereen nuorkauppakamarin perustama vientipalkinto on jaettu vuodesta 1968 lähtien. Vuodesta 2011 asti se on myönnetty Tampereen kauppakamarin kanssa nimellä Pirkanmaan vientipalkinto.

Palkintoraadin mukaan juuriltaan pirkanmaalainen Merus Power Oyj on kansainvälinen kasvuyhtiö, joka pyrkii ennakkoluulottomasti uusille markkinoille. Yrityksen palvelutuote on ajankohtainen ja potentiaaliltaan merkittävä, kun uusiutuvan energian tuotantoa lisätään ympäri maailmaa.